Greita koldūnų užkepėlė su padažu

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Koldūnų apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Turėjau likusių sušaldytų Turėjau likusių sušaldytų koldūnų, bet norėjau juos kaip nors paįvairinti, todėl pagaminau užkepėlę! (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
20 vienetų koldūnų (pirktinių arba naminių)
150 gramų fermentinio sūrio
4 riekės šaltai rūkytos šoninės (arba rūkyto kumpio)
4 šaukštai grietinės (arba majonezo)
3 šaukštai vandens
2 šaukštai pomidorų padažo
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Koldūnus sudėti į verdantį vandenį ir virti 5 - 7 minutes. Išimti kiaurasamčiu iš karto į kepimo formą.
2.
Grietinę, vandenį ir pomidorų padažą sumaišyti, įspausti česnaką. Jeigu norite, galima pagardinti druską ir pipirais. Šiuo padažu aplieti koldūnus.
3.
Šoninę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir paskirstyti ant koldūnų. Sūrį sutarkuoti ir užbarstyti ant koldūnų.
4.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol sūris ištirps ir pradės skrusti. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis