Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | makaronų (geriau rinktis trumpus tuščiavidurius) | |
6 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
360 mililitrų | pieno (riebaus ) | |
45 gramai | sviesto | |
35 gramai | kvietinių miltų | |
300 gramų | sūrio (tąsaus ir kremiško, pvz:2/3 Čederio sūrio 1/3 Gruyere sūrio) | |
120 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Viršui: | ||
40 gramų | panko džiūvėsėlių (arba paprastų džiūvėsėlių, žr. patarimus) | |
40 gramų | kietojo sūrio (smulkinto ) | |
30 gramų | sviesto (tirpinto) | |
1 vienetas | rūkytos paprikos miltelių |