Vištienos kepsnys su perliniu kuskusu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos kepsnys su perliniu kuskusu
Vištienos kepsnys su perliniu kuskusu
Vištienos kepsnys su perliniu kuskusu
Vištienos kepsnys su perliniu kuskusu
Autorius apie receptą: Šį receptą rašau nenorėdama mokinti, kaip iškepti vištienos kepsnį, o labiau parodyti, kad garnyras gali būti ne nuobodus. Dalinuosi su Jums perlinio kuskuso su daržovėmis Šį receptą rašau nenorėdama mokinti, kaip iškepti vištienos kepsnį, o labiau parodyti, kad garnyras gali būti ne nuobodus. Dalinuosi su Jums perlinio kuskuso su daržovėmis idėja. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai vištienos krūtinėlės (pjausnių)
1 šaukštelis provanso žolelių
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai panko džiūvėsėlių
4 šaukštai kvietinių miltų
Garnyrui:
200 mililitrų perlinio kuskuso
2 vienetai morkų
0.5 vieneto cukinijų (jaunos)
1 vienetas svogūnų
1 saujelė šparaginių pupelių
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Garnyrui perlinį kuskusą suberiame į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdame, kol jis taps minkštas.
2.
Krūtinėlę pabarstome prieskoniais, smulkintu česnaku.
3.
Apvoliojimui paplakame kiaušinį.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Vištieną voliojame miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsiuose. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Morkas supjaustome griežinėliais, svogūną ir česnaką smulkiais kubeliais, cukiniją griežinėliais (jei didesni, galima supjaustyti smulkiau).
6.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname morkas, svogūną ir šparagines pupeles, sudedame cukiniją. Suberiame išvirtą perlinį kuskusą, pabarstome druska. Pakaitiname keletą minučių, kad skoniai susidraugautų. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
7.
Į lėkštę dedame skanaus garnyro, ant viršaus po vištienos krūtinėlės kepsnį. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital