Velykų užkandėlė

AUTORIUS:
Jūratė Sarapovienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Velykų užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 saliero
1 v. š. majonezo
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1svogūno
50 g kumpio, vytinto
100 g ryžių (basmati)
1 žiupsnelio druskos
0,5 a. š.  sezamų sėklų
1 pomidoro
3 salotų lapų
1a. š. sojų padažo
1 žiupsnelio juodųjų pipirų,  grūstų 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius užmerkti ir palaikyti 30 min. Išvirti, įdėjus druskos.
Kietai išvirti kiaušinį.
Supjaustyti svogūną šiaudeliais, salierą kubeliais. Svogūnus kepti alyvuogių aliejuje kol parus. Atskirai pakepti salierą ir sumaišyti su iškeptais svogūnais, druskos užberti pagal skonį.
Supjaustyti pomidorą.
Išvirtus ryžius dėti į lėkštę, ant viršaus sudėti iškeptas daržoves. Uždėti supjaustytus riekelėmis kiaušinį, pomidorą. Į salotų lapelius įdėti susuktus vytinto kumpio griežinėlius, dėti į lėkštę.
Užpilti alyvuogių aliejaus ir sojų padažą. Ant kiaušinių uždėti majonezo kauburėlius. Viską pabarstyti žiupsneliu sezamų sėklomis ir juodaisiais pipirais.
Padažas: alyvuogių aliejų išmaišyti su sojos padažu.
Skanaus!
AUTORIUS: Jūratė Sarapovienė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital