Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje

AUTORIUS:
Algirdas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 147)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 147)
Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Algirdas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas kvietinių miltų (su kaupeliu)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
50 gramų maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais. Pasūdyti, pabarstyti juodaisiais pipirais, aitriaja paprika, išmaišyti.
2.
Dubenėlyje išplakti kiaušinį su kefyru. Į kefyrą sudėti vištieną ir palikti vištieną bent kelias valandas pasimarinuoti.
3.
Į pasimarinavusią vištieną berti miltus ir gerai išmaišyti, kad visas kefyro mariantas virstų tešla.
4.
Į atskirą lėkštę suberti džiūvėsėlius.
5.
Keptuvėje įkaitingi aliejaus iki kiek didesnės nei vidutinė kaitros.
6.
Kiekvieną vištienos gabalėlį apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti kepti į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių po kelias minutes, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Algirdas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Emilija
2024-03-29 11:31
Sveiki! O kažin šalta vištiena nepraras traškumo ir sultingumo? Noriu patiekti ant užkandukų stalo šaltą jau ATSAKYTI
Ugnė
2024-03-29 14:10
Turėtų viskas būti gerai, tik kai iškepsite vištieną, padėkite ją ant grotelių, kad oras galėtų cirkuliuoti aplink visus gabaliukus. Taip jie nesuminkštės nuo garų. Svarbu ir nedėti šiltų kepsnelių iš karto į uždarus indus, nes nuo garų ir drėgmės suminkštės. Iki tiekimo reikėtų laikyti vienu sluoksniu. :) Geriausia ir laikyti ant grotelių. ATSAKYTI
Vida
2023-09-30 16:51
Man vienas klausimas kyla, kaip juos apvolioti džiuvesėliose, jei vištienos gabalėliai bus kefyro ir miltų tešloje ATSAKYTI
Inga
2024-01-22 15:06
Reikia imti vištienos gabalėlį ir apvolioti džiūvėsėliuose. Tame ir esmė, kad jie būtų drėgni ir priliptų džiūvėsiai. ATSAKYTI
Agnė
2023-03-27 14:59
Labai skanu ir trašku, kaip chiken nuggets ATSAKYTI
Ramunas
2022-06-07 11:33
Jau darysiu 4rta karta, vaikams labai patinka :) ATSAKYTI
Jurgita
2021-11-23 20:13
Paprasta ir labai skanu.Išbandžiau pati,mesyte sultinga,viršus traškus,super.Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Vardas
2021-08-25 22:01
Skanu. Bet man susidarė įspūdis, kad recepte per daug kefyro – vištiena tiesiog plaukė jame, tešla gavosi skysta, kaip lietinių blynų, jos labai daug atliko. ATSAKYTI
Inga
2021-08-26 18:16
O jūs gramais ar mililitrais kefyrą matavot? Nes kefyras gana sunkus, 150 ml bus mažiau nei 150 g, gal netyčia kiek per daug įpylėt? :) Be to, tešla čia ir neturi būti tokia kaip pyragėlių, normalu, jei jos šiek tiek liks. ATSAKYTI
Laura
2021-07-16 00:15
Išbandžiau.
Pliusai: traški išorė bet sultingas vidus, greitai ir lengvai pagaminama, nebrangūs produktai.
Minusai: asmeniškai jaučiasi rūgštumas nuo kefyro, bekepant taškosi riebalai. ATSAKYTI
Aiste
2022-01-26 21:40
Visada galima kept gilesniame podesta,tokiu atveju riebalai nesitasko :) ATSAKYTI
Fatguy
2021-04-24 16:00
Puikus, greitai paruošiamas užkandis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital