Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje

AUTORIUS:
Algirdas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Algirdas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas kvietinių miltų (su kaupeliu)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
50 gramų maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais. Pasūdyti, pabarstyti juodaisiais pipirais, aitriaja paprika, išmaišyti.
2.
Dubenėlyje išplakti kiaušinį su kefyru. Į kefyrą sudėti vištieną ir palikti vištieną bent kelias valandas pasimarinuoti.
3.
Į pasimarinavusią vištieną berti miltus ir gerai išmaišyti, kad visas kefyro mariantas virstų tešla.
4.
Į atskirą lėkštę suberti džiūvėsėlius.
5.
Keptuvėje įkaitingi aliejaus iki kiek didesnės nei vidutinė kaitros.
6.
Kiekvieną vištienos gabalėlį apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti kepti į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių po kelias minutes, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Algirdas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital