Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje

AUTORIUS:
Algirdas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
Traškūs vištienos kepsneliai kefyro tešloje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Greitai paruošiami ir labai labai skanūs vištienos kepsneliai - tinka kaip karštas patiekalas su mėgstamu garnyru ar kaip užkandis su mėgstamu padažu. Labai patinka vaikams! Algirdas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas kvietinių miltų (su kaupeliu)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
50 gramų maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti kąsnio dydžio gabaliukais. Pasūdyti, pabarstyti juodaisiais pipirais, aitriaja paprika, išmaišyti.
2.
Dubenėlyje išplakti kiaušinį su kefyru. Į kefyrą sudėti vištieną ir palikti vištieną bent kelias valandas pasimarinuoti.
3.
Į pasimarinavusią vištieną berti miltus ir gerai išmaišyti, kad visas kefyro mariantas virstų tešla.
4.
Į atskirą lėkštę suberti džiūvėsėlius.
5.
Keptuvėje įkaitingi aliejaus iki kiek didesnės nei vidutinė kaitros.
6.
Kiekvieną vištienos gabalėlį apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti kepti į keptuvę. Kepti iš abiejų pusių po kelias minutes, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Algirdas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Jurgita
2021-11-23 20:13
Paprasta ir labai skanu.Išbandžiau pati,mesyte sultinga,viršus traškus,super.Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Vardas
2021-08-25 22:01
Skanu. Bet man susidarė įspūdis, kad recepte per daug kefyro – vištiena tiesiog plaukė jame, tešla gavosi skysta, kaip lietinių blynų, jos labai daug atliko. ATSAKYTI
Inga
2021-08-26 18:16
O jūs gramais ar mililitrais kefyrą matavot? Nes kefyras gana sunkus, 150 ml bus mažiau nei 150 g, gal netyčia kiek per daug įpylėt? :) Be to, tešla čia ir neturi būti tokia kaip pyragėlių, normalu, jei jos šiek tiek liks. ATSAKYTI
Laura
2021-07-16 00:15
Išbandžiau.
Pliusai: traški išorė bet sultingas vidus, greitai ir lengvai pagaminama, nebrangūs produktai.
Minusai: asmeniškai jaučiasi rūgštumas nuo kefyro, bekepant taškosi riebalai. ATSAKYTI
Fatguy
2021-04-24 16:00
Puikus, greitai paruošiamas užkandis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital