Velykinis užkandis

AUTORIUS:
Alma K.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Velykinis užkandis
Velykinis užkandis
Velykinis užkandis
Velykinis užkandis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų silkės (file (nesūri))
120 gramų jogurto (natūralus)
1 vienetas obuolių ((vidutinio dydžio))
1/10 gramo poro ((nedidelis))
2 vienetai agurkų (i marinuoti (nedideli) )
120 gramų grietinės (30% riebumo )
2 vienetai kiaušinių ( (kietai virti) )
0.5 vieneto citrinų
1 žiupsnelis pipirų (malti )
2 žiupsneliai petražolių ((šviežios arba šaldytos))
1 žiupsnelis krapų ( susmulkinti (švieži arba šaldyti))
1 žiupsnelis žirnių (i žali (švieži arba šaldyti))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Silkę supjaustyti gabalėliais. Supjaustyti porą žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti petražolėmis, nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais ir žaliais žirniais.

Skanaus.
AUTORIUS: Alma K.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital