Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
260 gramų | kvietinių miltų (naudojome aukščiausios rūšies 550 C) | |
200 mililitrų | augalinio avižų gėrimo (naudojome „Alpro“) | |
200 gramų | augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ mangų skonio graikiško stiliaus, bet tinka ir kitokių skonių) | |
50 gramų | kokosų aliejaus | |
3 šaukštai | cukraus (arba pagal skonį) | |
2 šaukšteliai | malto cinamono | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | sodos (nebūtina, bet suteikia daugiau purumo ir traškumo) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ mangų skonio graikiško stiliaus) | |
šiek tiek | mango vaisiaus (arba banano griežinėlių) | |
šiek tiek | klevų sirupo | |
šiek tiek | kokoso drožlių | |
šiek tiek | cinamono |