Vasaros grybų troškinys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Vasaros grybų troškinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g voveraičių,
300 g raudonviršių,
100 g rūkytos šoninės,
50 g sviesto,
2 svogūnai,
1 šaukštas miltų,
500 g mėsos sultinio,
50 g raudonojo vyno,
4 šaukštai grietinės,
druskos,
pipirų,
laurų lapų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytus grybus susmulkinkite. Rūkytą šoninę supjaustykite juostelėmis ir pakepkite su sviestu. Grybus sudėkite į troškintuvą, užpilkite sultiniu ir troškinkite apie 15 min. Tada įdėkite pakeptą šoninę, supilkite vyną, sudėkite grietinę ir miltus, įberkite prieskonių ir troškinkite dar 5 min. ant nedidelės ugnies. Troškinys paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital