Greitas čili troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Autorius apie receptą: Greitai pagaminamas pikantiško skonio troškinys. Galima valgyti vieną arba drauge su ryžiais ar mėgstamais makaronais. Greitai pagaminamas pikantiško skonio troškinys. Galima valgyti vieną arba drauge su ryžiais ar mėgstamais makaronais. Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (be odelių)
500 gramų jautienos faršo (arba kitos mėsos)
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (aitriame padaže)
1 vienetas raudonosios paprikos (didelės)
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas aitriosios paprikos
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Storadugniame puode įkaitiname šiek tiek aliejaus ir pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus iki suminkštės.
2.
Dedame smulkiai kapotus česnakus bei kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką. Pakepame, kol paprika suminkštės. Dedame smulkiai supjaustytą aitriąją papriką, išmaišome.
3.
Dedame maltą mėsą, prieskonius ir maišydami šiek tiek pakepame, kol mėsa iš raudonos virs ruda (svarbu kepinamą mėsą gerai išskirstyti mentele, kad neliktų sukibusių gabaliukų).
4.
Į puodą sudedame konservuotus pomidorus su visu skysčiu, pupeles, viską gerai išmaišome. Jeigu pomidorai nesmulkinti, mentele juos pasmulkiname.
5.
Uždedame dangtį ir ant silpnos ugnies paliekame troškintis apie 20-30 minučių, karts nuo karto pamaišydami.
6.
Nuimame dangti, paragaujame, ar netrūksta prieskonių. Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais. Jeigu norite skystesnio, sriubiškesnio troškinio, įpilkite šiek tiek vandens arba sultinio.
7.
Dar kelias minutes pakaitiname ir skanaujame!
8.
Labai skanu patiekti su česnakine duonele ir tarkuotu sūriu. Taip pat galima valgyti su ryžiais ar makaronais.
RECEPTO DRAUGAS: Domoletti
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital