Vasariški pusryčiai su avokadu

AUTORIUS:
Eisvina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vasariški pusryčiai su avokadu
Vasariški pusryčiai su avokadu
Vasariški pusryčiai su avokadu
Vasariški pusryčiai su avokadu
Autorius apie receptą: Bene vieni iš skaniausių pusryčių! Bene vieni iš skaniausių pusryčių! Eisvina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 riekelės batono (arba trapučių)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas avokadų (prinokusio)
1 vienetas pomidorų
4 gabalėliai agurkų
2 skiltelės česnako
2 lašai citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prinokusį avokadą nulupame, perpjauname per pusę (išimame kaulą) ir sutriname šakute. Įspaudžiame kelis lašelius citrinos sulčių, dedame smulkintą česnaką, pagardiname žiupsneliu druskos ir viską išmaišome.
2.
Susipjaustome pomidorą griežinėliais, o agurką gražiai išsipjaustome. Supjaustome smulkiai svogūno laiškus. Kiaušinius taip pat supjaustome griežinėliais.
3.
Aš naudojau tiek batoną, tiek trapučius, tad pasirinkti galite kas Jums skaniau. Batoną kelias minutes paskrudinau orkaitėje. Tada ant batono bei trapučių tepiau jau paruoštą avokado užtepėlę, ant viršaus dėjau pomidoro arba kiaušinio griežinėlį. Viršų apibarsčiau svogūnų laiškais. Ir truputi padekoravau lėkštę gražiai pjaustytais agurkais. Skanaus.
AUTORIUS: Eisvina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital