Sumuštiniai su lašišos ir kiaušinių salotomis bei avokadu

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Sumuštiniai su lašišos-kiaušinių salotomis ir avokadu
Sumuštiniai su lašišos-kiaušinių salotomis ir avokadu
Sumuštiniai su lašišos-kiaušinių salotomis ir avokadu
Autorius apie receptą: Kai pusryčiams norisi sotaus, energiją pakraunančio ir labai skanaus sumuštinio, šie yra būtent TAI. Greitai ir lengvai paruošiami, puikiai subalansuoto skonio, tekstūros, Kai pusryčiams norisi sotaus, energiją pakraunančio ir labai skanaus sumuštinio, šie yra būtent TAI. Greitai ir lengvai paruošiami, puikiai subalansuoto skonio, tekstūros, sotūs ir tiesiog visomis prasmėmis nuostabūs. Vietoje lašišos galite naudoti ir kumpį ar karšto rūkymo skumbrę ar tiesiog virtą/keptą ir tada smulkiai suplėšytą vištieną. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas avokadų (didesnio, sunokusio)
150 gramų lašišos filė (šaltai rūkytos arba sūdytos ar keptos)
2 šaukštai majonezo (arba pagal skonį, gaivesnei versijai - kreminio sūrio ar graikiško jogurto)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (arba pagal skonį)
1 šaukštas sriracha padažo (arba pagal skonį, galima keisti sweet chilli ar pomidorų padažu arba praleisti)
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
4 riekės šviesios duonos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 saujelė laiškinių česnakų (arba svogūnų laiškų ar kitų žalumynų)
Kepimui:
šiek tiek sviesto (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti, lašišą supjaustyti nedideliais kubeliais, dėti į dubenėlį. Ten pat dėti virtus kiaušinius, majonezą, srirachą ir paprikos miltelius. Viską sutrinti šakute iki tepamos masės. Pagal skonį pagardinti pipirais ir, jei norisi, druska.
2.
Avokadą nulupti, išimti kaulą, minkštąją dalį išskobti, sudėti į atskirą dubnėlį ir sutrinti šakute.
3.
Duonos riekeles iš abiejų pusių plonai aptepti sviestu (nebūtina, bet taip dar skaniau).
4.
Įkaitinti sausą keptuvę, sudėti duonos riekeles ir apkepti iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų.
5.
Ant duonos tepti avokado masė, dėti paruoštas kiaušinių ir lašišos salotas, pabarstyti smulkintais česnakų laiškais (ar kitais žalumynais).
AUTORIUS: Emilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Joris
2023-06-01 09:51
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital