Varškės bučinukai su uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės bučinukai su uogiene
Autorius apie receptą: "Skarelės" - sausainiai, be kurių, ko gero, nė viena neužaugome. Mūsų mamos šiuos sausainius kepdavo įvairiom progom. O jie tokie skanūs, kad rankos tiesiasi dar ir dar. "Skarelės" - sausainiai, be kurių, ko gero, nė viena neužaugome. Mūsų mamos šiuos sausainius kepdavo įvairiom progom. O jie tokie skanūs, kad rankos tiesiasi dar ir dar. Paprasti, iš paprastų produktų, bet tokie skanūs. Šį kartą šie sausainiai šiek tiek patobulinti, nes naudojau uogienę. Uogienė čia puikiai tiks rūgštesnė, bet jei turite uogienės likučių, naudokite kokią mėgstate. Pas mane taip jau nutiko, kad buvo likę nuo pyrago kepimo varškės, stiklainyje ant dugno aviečių uogienės, tad kibau į darbus. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų varškės
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aviečių uogienės (arba kitos mėgstamos)
pagal poreikį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, suberti miltus, druską, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų, įtarkuoti sviestą ir užminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Stalą pabarstyti miltais ir iš tešlos iškočioti ploną lakštą. Stikline ar puodeliu išspausti vienodo skersmens apskritimus.
4.
Į lėkštę suberti cukrų, apskritimą užkloti ant cukraus, švelniai paspausti, kad priliptų cukrus. Tuomet uždėti ploną sluoksnį uogienės ir perlenkti apskritimą pusiau, tuomet dar pusiau. Perlenktus sausainius reikia šiek tiek suspausti, nes kepdami gali išsiskleisti. Tuomet perlenktą vėl padengti cukrumi.
5.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, paliekant tarpelius, nes kepdami dar plečiasi.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 - 35 minutes, kol sausainiai gražiai paskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital