Troškinti raudongūžiai kopūstai su razinomis

AUTORIUS:
Jonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Troškinti raudongūžiai kopūstai su razinomis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei mėgstate įprastus troškintus kopūstus, šie jums taip pat labai patiks! Paprasti, spalvingi, tačiau labai skanūs ir sotūs kopūstai puikiai tiks gardiems pietums ar Jei mėgstate įprastus troškintus kopūstus, šie jums taip pat labai patiks! Paprasti, spalvingi, tačiau labai skanūs ir sotūs kopūstai puikiai tiks gardiems pietums ar vakarienei. Beje, jei nemėgstate, razinų galite ir nedėti, o jei norisi sočiau, galima dėti virtas ar keptas dešreles arba virtas bulves. (...daugiau) Jonė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas raudongūžių kopūstų (nedidelio, apie 900 g)
50 gramų razinų
1 vienetas svogūnų (vidutinio)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2.5 šaukštelio obuolių acto
2 šaukšteliai druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kopūstą supjaustyti smulkiomis, plonomis juostelėmis, svogūną smulkiai susmulkinti.
2.
Į didelę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Sudėti kopūstus su svogūnais, kepti kol kopūstai šiek tiek suminkštės, maždaug 15 minučių.
3.
Į keptuvę su daržovėmis berti druską, pipirus, pilti citrinų sultis, actą, išmaišyti ir troškinti apie 10 minučių iki kol kopūstai suminkštės. Suberti razinas, permaišyti ir tiekti.
AUTORIUS: Jonė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital