Troškinti rauginti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Raugintų kopūstų troškinys
Raugintų kopūstų troškinys
Raugintų kopūstų troškinys
Autorius apie receptą: Paprastas ir sotus troškinys, kuriam prireiks labai mažai ingredientų ir pastangų. Kai už lango vis dar šalta ir žvarbu, manau, visiems gana dažnai pasitaiko dienų, kuomet Paprastas ir sotus troškinys, kuriam prireiks labai mažai ingredientų ir pastangų. Kai už lango vis dar šalta ir žvarbu, manau, visiems gana dažnai pasitaiko dienų, kuomet norisi gardaus, jaukaus, močiutės maisto. Šis troškinys neapsieitų be kmynų ir morkų, tai tiesiog būtini recepto ingredientai. Kartais rauginti kopūstai jau būna su morkomis ir kmynais, tuomet morkų ir kmynų papildomai dėti nebūtina, bet jeigu norite, žinoma, galite įdėkite pagal skonį. Ciberžolė šiam troškiniui nėra būtina, bet ji suteikia puikaus papildomo skonio ir spalvos. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų raugintų kopūstų
3 vienetai rūkytos dešrelės (didelių)
2 vienetai morkų (nedidelių)
0.5 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
3 šaukštai pomidorų padažo
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės (nebūtina)
1/3 šaukštelio kmynų
1 lapelis lauro lapų
1 skiltelė česnako
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nulupame morkas, česnaką ir svogūną. Morkas sutarkuojame stambia tarka, o svogūną ir česnaką susmulkiname.
2.
Didesnėje keptuvėje ant vidutinės stipresnės ugnies įkaitiname šiek tiek aliejaus. Sudedame morkas, svogūną ir trumpai pakepiname, tada sudedame česnaką ir pakepiname dar porą minučių.
3.
Jei kopūstai labai rūgštūs, tuomet juos sudedame į sietelį ir nuplauname po šaltu vandeniu.
4.
Į keptuvę su daržovėmis sudedame raugintus kopūstus, įpilame vandens, kad iki pusės apsemtų kopūstus. Įdedame lauro lapelį, pagardiname ciberžole, kmynais, druska, juodaisiais pipirais ir išmaišome. Kopūstus troškiname ant vidutinės ugnies ~20 minučių.
5.
Sudedame supjaustytas griežinėliais dešreles, pomidorų padažą, išmaišome ir kaitiname dar ~20-30 minučių (vis pamaišant), kol beveik visas skystis išgaruoja. Patiekiame su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar duona. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis