Trapūs žagarėliai su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Žagarėliai su aguonomis
Žagarėliai su aguonomis
Žagarėliai su aguonomis
Žagarėliai su aguonomis
Autorius apie receptą: Mano žmogus paprašė desertui kažko paprasto, skanaus ir greitai pagaminamo. Kepiau žagarėlius, nes žinau, kad visa šeima juos mėgsta. Šį kartą bėriau aguonų ir tikrai Mano žmogus paprašė desertui kažko paprasto, skanaus ir greitai pagaminamo. Kepiau žagarėlius, nes žinau, kad visa šeima juos mėgsta. Šį kartą bėriau aguonų ir tikrai nesigailiu. Kritau į skanią nuodėmę ir nesigailiu.... šypt. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas aguonų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, vanilinį cukrų, įdėti grietinės ir išplakti.
2.
Į kitą dubenį suberti miltus, aguonas ir išmaišyti. Tuomet supilti kiaušinių plakinį ir minkyti tešlą. Tešla turi būti nekieta, elastinga. Padėti į šaldytuvą 30 minučių.
3.
Paruoštą tešlą iškočioti kelių mm storiu ir supjaustyti stačiakampiais, kiekvieno centre padaryti kelių centimetrų ilgio įpjovimą. Per įpjovimą perkišti vieną tešlos gabaliuko galą ir jį ištempti į priešingą pusę.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti žagarėlius ir kepti iki gražios auksinės spalvos. Iškepus galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital