Tešloje apkeptos paprikos

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Tešloje apkeptos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
450 g paprikų
220 g nuto (avinžirnių) miltų
0,25 a. š. maltų raudonųjų pipirų
2 a. š. maltos kalendros
2 a. š. maltų kmynų
1,5 a. š. ciberžolės
1,5 a. š. druskos
0,5 a. š. kepimo miltelių
1 stiklinė šalto vandens
aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su visais nurodytais sausais ingredientais. Pilti vandenį ir maišyti, kol gausis vientisa masė (tešla turi būti tinkama paprikoms apvolioti). Išimti paprikų sėklas ir supjaustyti paprikas šiaudeliais. Paprikų šiaudelius apvolioti tešloje ir kepti keptuvėje su įkaitusiu aliejumi. Iškeptas paprikas sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų nereikalingi riebalai. Skanaus.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital