Švelnioji naminė adžika žiemai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Švelni adžika žiemai
Švelni adžika žiemai
Švelni adžika žiemai
Autorius apie receptą: Žurnale, iš kurio šį receptą nusižiūrėjau, šis receptas buvo pavadintas kitaip, bet skoniu man priminė kažkada puseserės gamintą adžiką, tad mes taip ir vadiname. O Žurnale, iš kurio šį receptą nusižiūrėjau, šis receptas buvo pavadintas kitaip, bet skoniu man priminė kažkada puseserės gamintą adžiką, tad mes taip ir vadiname. O "Švelnioji", nes ši adžika nėra aštri. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo pomidorų
1 kilogramas morkų
1 kilogramas obuolių
1 kilogramas saldžiosios paprikos
5 vienetai aitriųjų pipirų
2 galvos česnako
250 mililitrų cukraus
125 mililitrai aliejaus
1/4 stiklinės acto 9%
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, obuolius, paprikas, pomidorus, aitriuosius pipirus supjaustyti ir visas daržoves sumalti.
2.
Sudėti sumaltas daržoves į puodą, suberti cukrų, druską, supilti aliejų, actą. Išmaišyti ir virti 1 valandą, vis pamaišant.
3.
Sudėti paruoštą masę į sterilius stiklainius ir užsukti. Jei labai skysta, galima įdėti šaukštą kramolo ir šiek tiek vandens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital