Šašlykai marinuoti su svogūnais ir majonezu

AUTORIUS:
Mila
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šašlykai marinuoti su svogūnais ir majonezu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesunkiai paruošiamas marinatas, o mėsytė iškepas sultinga ir labai skani. Puikiai tinka tiekti su mėgstamomis daržovėmis, bulvėmis, ryžiais ar kitais mėgstamais priedais. Nesunkiai paruošiamas marinatas, o mėsytė iškepas sultinga ir labai skani. Puikiai tinka tiekti su mėgstamomis daržovėmis, bulvėmis, ryžiais ar kitais mėgstamais priedais. Mila
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos kumpio (arba kitos mėgiamos mėsos)
100 mililitrų aliejaus
3 vienetai svogūnų
0.5 vieneto citrinų (reikės išspaustų sulčių)
3 šaukštai persilado prieskonių
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, sudėti į dubenį.
2.
Svogūnus sutarkuoti.
3.
Į dubenį su mėsa berti persilado prieskonius, svogūnus, pilti aliejų, įspausti citrinų sultis, gerai išmaišyti, dėti pomidorų padažą, majonezą, maišyti gerai minkant. Visas pagrindas yra gerai išmasažuota mėsa, tuomet ji iškepa gerai ir šašlykai būna nesausi. Palikti marinuotis bent 2 valandoms.
4.
Kepti galima grilyje arba orkaitėje.
Patarimai:
Jei naudosite medinius iešmelius juos pirmiausia pamirkykite vandenyje bent 10 minučių, kad nesudegtų.
AUTORIUS: Mila
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital