Obuolių sultyse marinuoti burokėliai žiemai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Obuolių sultyse marinuoti burokėliai žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Dievinu burokėlius - ir žalius, ir virtus, ir raugintus, ir marinuotus, ir visus patiekalus su jais! Taip paruoštus burokėlius galima skanauti kaip mišrainę, galima dėti į Dievinu burokėlius - ir žalius, ir virtus, ir raugintus, ir marinuotus, ir visus patiekalus su jais! Taip paruoštus burokėlius galima skanauti kaip mišrainę, galima dėti į šaltibarščius, kaip tik sugalvosite! Aš burokėlius sutarkuoju virtuvės kombainu šiaudeliais (man taip skaniau), bet drąsiai galima ir tarkuoti burokine tarka. Obuolių sultis naudoju natūralias, iš antaninių obuolių, jos čia puikiai tinka. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai burokėlių
1 litras obuolių sulčių
1 šaukštas druskos
5 vienetai juodųjų pipirų
3 vienetai lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius išverdu, nulupu, virtuviniu kombainu susmulkinu šiaudeliais (galima ir sutarkuoti burokine tarka).
2.
Burokėlius sudedu į puodą, užpilu natūraliomis obuolių sultimis ir druska. Obuolių sulčių reikia tiek, kad burokėliai būtų apsemti, tikslus kiekis priklauso nuo puodo pločio ir kaip standžiai sudėsite burokėlius į puodą. Man užtenka tokio kiekio, kokį nurodžiau, jei matote, kad trūksta ar per daug sulčių, proporcijas skaičiuokite taip: vienam litrui sulčių reikalingas vienas nubraukštas šauktas druskos. Ten pat dedu pipirų žirnelius ir lauro lapus. Viską išmaišau ir kaitinu, kol užvirs, paverdu 5 minutes.
3.
Dar karštą sudedu į labai švariai išplautus (su soda) ar iškaitintus stiklainius, užsuku nuplikytais dangteliais. Stiklainius sustatau dangteliais žemyn, užkloju kaldromis ir palieku, kol atvės. Vėliau laikau vėsiai.
AUTORIUS: Dovilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Lina
2022-10-24 14:17
Skaniausios antaninių obuolių, rūgščios, natūralios be konservantų... ATSAKYTI
Lolita
2022-09-23 13:44
Viską darau taip, tik kai verdu burokėlius ten dedu lauro lapus ir pipirus .Stiklainiuose tada nebūna pipirų ATSAKYTI
E
2022-07-16 07:58
O kokios obuoliu sultys turi buti? ATSAKYTI
Daiva
2022-07-19 10:28
Autorė rašo, kad naudojo natūralias. ATSAKYTI
Rima
2021-10-03 02:49
Tikrai taip l.skanu ATSAKYTI
Mėta
2017-09-14 16:34
Lygiai taip pat aš darau. Burokėliai gaunasi labai skanūs. ATSAKYTI
Rima
2021-10-03 02:47
Tikrai taip .labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital