Švediškas migdolų pyragas

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Švediškas pyragas su migodlais riešutais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštas, ypatingai kvapnus ir skanus pyragas prie puodelio arbatos! Jei turiu, kepu jį su uogomis, kai neturiu - kepu be jų, taip pat labai skanu! Minkštas, ypatingai kvapnus ir skanus pyragas prie puodelio arbatos! Jei turiu, kepu jį su uogomis, kai neturiu - kepu be jų, taip pat labai skanu! Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
160 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
120 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių
50 gramų migdolų drožlių
1/4 šaukštelio migdolų aromato
1 sauja šaldytų uogų (atitirpintų ir nuvarvintų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukrus išmaišyti su miltais, sudėti gabalėliais pjaustytą minkštą sviestą ir patrinti tarp pirštų iki trupinių.
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su migdolų aromatu. Kiaušinių plakinį supilti į miltų trupinius ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Kepimo formos (naudojau 24 cm skersmens) dugną iškloti kepimo popieriumi, paskleisti uogas. Supilti tešlą, pabarstyti migdolų drožlėmis.
4.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku, jei įsmeigus ir ištraukus jis sausas, tuomet pyragas jau iškepė, jei aplipęs tešla - kepti dar kelias minutes ir vėl tikrinti.
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital