Sūrio pyragas stiklainiuke

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sūrio pyragas stiklainiuke
Sūrio pyragas stiklainiuke
Sūrio pyragas stiklainiuke
Sūrio pyragas stiklainiuke
Autorius apie receptą: Per kelias minutes galima paruošti tokius sūrio pyragėlius taurėse ar nedideliuose stiklainiuose. Galima gaminti ir su kitomis uogomis ar mėgstamais vaisiais, pvz., su obuoliais Per kelias minutes galima paruošti tokius sūrio pyragėlius taurėse ar nedideliuose stiklainiuose. Galima gaminti ir su kitomis uogomis ar mėgstamais vaisiais, pvz., su obuoliais ir žiupsneliu cinamono - tuomet gausite rudeniško obuolių pyrago variantą. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Pagrindui:
100 gramų sausainių
30 gramų sviesto (ištirpinto)
Kremui:
200 gramų kreminio sūrio
160 gramų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
30 gramų cukraus pudros
Viršui:
200 gramų vyšnių (be kauliukų, tinka ir šaldytos)
50 gramų cukraus
2 šaukštai vandens (šalto)
2/3 šaukšto kukurūzų krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pagrindui sutriname sausainius iki smulkių trupinių.
2.
Į sausainius supilame ištirointą sviestą, išmaišome ir padalijame lygiomis dalimis į taures. Šiek tiek suslegiame juos.
3.
Kremui skirtą grietinėlę išplakame su cukraus pudra iki standžių putų. Ją atsargiai įmaišome į kreminį sūrį.
4.
Padalijame kremą į taures ir paliekame šaldytuve, kol patieksime.
5.
Vyšnias suberiame į nedidelį puodą drauge su cukrumi. Kaitiname ant vidutinės ugnies, kol pradeda virti. Verdame 3 minutes nuo virimo pradžios.
6.
Nedideliame puodelyje sumaišome kukurūzų krakmolą su vandeniu. Supilame į verdančias vyšnias, maišome, kol vyšnių skystis sutirštėja (tai įvyks labai greitai). Nukeliame nuo ugnies, perpilame vyšnias į švarų indelį ir paliekame atvėsti.
7.
Prieš patiekiant, uždedame po šaukštą vyšnių ant sūrio pyragėlių.
Patarimai:
Taip pat galima patiekti su šviežiomis braškėmis, kurias supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname keletą mėtos lapelių ir sumaišome.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Ingos knygoje "Graikijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilte
2017-07-24 17:31
Dariau su braskemis vietoje vysniu, labai patiko ir labai estetiskai atrode, tiesiog stalo puosmena ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital