Sumuštiniai su burokėlių užtepėle ir rūkyta žuvimi

AUTORIUS:
Receptų kolekcionierė,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sumuštiniai su burokėlių užtepėle ir rūkyta žuvimi
Autorius apie receptą: Kokia skani ši užtepėlė! Labai rekomenduoju išmėginti. Kokia skani ši užtepėlė! Labai rekomenduoju išmėginti. Receptų kolekcionierė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų kreminio sūrio
100 gramų marinuotų burokėlių
2 šaukštai krienų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 pundelis žalumynų (pipirnės ar krapų, ar kitų mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį rūkytos žuvies
pagal poreikį duonos (bet kokios mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenėlį dėti kreminį sūrį, burokėlius, krienus ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Berti druskos, pipirų ir išmaišyti.
2.
Ant mėgstamos duonos gausiai užtepti paruošto kremo
3.
Rūkytą žuvį susmulkinti, išimti visas atšakas ir sudėti ant paruoštų duonos riekelių. Svogūną susmulkinti ir pabarstyti ant sumuštinių, pagardinti žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital