Sriuba su dešrelėmis

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Sriuba su dešrelėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g rūkyto kumpio kaulų
300 g  jautienos krūtininės su kaulu
prieskoninių šakniaviasių
1 poras
1 svogūnas
1 lauro lapelis
1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių
500 g kopūstų
100 g bulvių
4 dešrelės
1/8 l grietinės
truputis garstyčių
4 šaukštai kapotų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilti 1 1/2 l vandens, sudėti kaulus ir virti. Putas nugraibyti. Prieskoninius šakniavaisius (morką, petražolę, salierą) ir žaliąją poro dalį nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti. Daržoves , svogūnus ir prieskonius suberti į nuovirą. Virti 2 valandas.
Puode užvirinti vandenį ir sudėti šiaudeliais supjaustytius kopūstus. Užvirinti, po 2 minučių išgriebti ir perpilti šaltu vandeniu.
Bulves nulupti, baltąją poro dalį supjaustyti žiedeliais.
Nuovirą perkošti. Smulkiai supjaustytas bulves ir kopūstus sukrėsti į puodą su nuoviru. Pavirti 10 minučių, po to sudėti dešreles, supjaustytą porą ir viską užvirinti.
Išvirusią mėsą supjaustyti mažais kubeliais, suberti į sriubą ir pašildyti.
Sriubą pagardinti petražolėmis, jei reikia  įberti prieskonių. Galima pagardinti šaukštu grieitinės. Prie dešrelių patiekti garstyčių.
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital