Trinta pievagrybių sriuba per 20 minučių

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Greita pievagrybių sriuba
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiama ir labai skani pievagrybių sriuba, kurią paruošti neužtruks nė pusvalandžio! Kartais patiekdamas pabarstau tarkuotu fermentiniu ar trupintu Labai greitai paruošiama ir labai skani pievagrybių sriuba, kurią paruošti neužtruks nė pusvalandžio! Kartais patiekdamas pabarstau tarkuotu fermentiniu ar trupintu pelėsiniu sūriu. (...daugiau) Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų pievagrybių
3 vienetai bulvių
150 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti maždaug kąsnio dydžio gabalėliais, sudėti į puodą ir užpilti tiek vandens, kad apsemtų bulves. Užkaisti ir virti 15 - 17 minučių.
2.
Kol verda bulvės, susmulkinti svogūną, česnaką ir pievagrybius.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepti svogūną su česnaku kelias minutes, sudėti pievagrybius. Pagardinti prieskoniais ir kepti, pamaišant, kol verda bulvės.
4.
Kai bulvės jau išvirusios, į puodą sudėti kepintus pievagrybius, užpilti grietinėlę. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir dar kartą užvirinti. Skanaus!
AUTORIUS: Mindaugas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Neringa
2019-10-07 20:20
Nesamonė, negaiškit laiko, bulvės jaučiasi labiau nei bet koks kitas skonis. Ta prasme jei darysit pievagrybių sriubą, nedėkit bulvių ir nesivadovaukit šiuo receptu.. ATSAKYTI
Renata
2018-08-17 13:16
Sveiki, kur vire bulves, ar reiketu nupilti vandeni? ATSAKYTI
Mindaugas
2018-08-17 14:06
Nupilti vandens nereikia, bet jo ir pradžioje labai daug nereikia pilti, tik tiek, kad supjaustytas bulves apsemtų :) ATSAKYTI
Kęstutis
2018-02-12 17:43
Ką tik pasigaminau šios sriubos. Taip tiksliai nematavau visko aišku, bet manau pavyko, skaniai gavosi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital