Greita ryžių pomidorinė sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Ryžių pomidorinė sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras vandens (arba sultinio)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (arba šviežių, nuluptomis odelėmis)
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas bulvių (nebūtina)
1 sauja ryžių (nevirtų)
4 skiltelės česnako
1 saujelė petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užvirinau vandenį ir į jį subėriau ryžius. Vietoj vandens galima naudoti sultinį.
2.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus pakepinau smulkiai pjaustytą svogūną, tada sudėjau smulkiai sukapotą česnaką ir dar minutę pakepiau. Sudėjau stambiai sutarkuotas morkas ir smulkintą papriką, dar porą minučiu pakepinau. Ant morkų supyliau skardinę konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse ir palikau troškintis ant mažos ugnies. Jeigu naudotumėte šviežius pomidorus, juos prieš tai nublanširuokite ir nulupkite odeles bei supjaustykite kubeliais.
3.
Kai ryžiai jau beveik išvirė, į puodą sudėjau nedideliais kubeliais supjaustytą bulvę. Kai bulvė išvirė, sudėjau troškintas daržoves, užvirinau ir išjungiau.
4.
Pagal skonį pagardinau druska ir pipirais, subėriau smulkintas pertražoles. Galima įberti ir kitų mėgstamų prieskonių, jeigu norisi.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital