Sotus apkepas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Sotus apkepas
Autorius apie receptą: Tema likučiai yra tikrai opi. Dauguma prisigaminame tiek maisto, kad valgome dvi dienas iš eilės arba kitą dieną jau nenorime žiūrėti į tą patį. Išmesti būtų labai nepadoru, Tema likučiai yra tikrai opi. Dauguma prisigaminame tiek maisto, kad valgome dvi dienas iš eilės arba kitą dieną jau nenorime žiūrėti į tą patį. Išmesti būtų labai nepadoru, nes ir pinigai išleisti, perkant produktus, ir laikas gaminant. O kiek žmonių yra alkanų...Tad nemėtant produktų, galima prikelti juos antram gyvenimui. Tam puikiai pasitarnavo vakarykščiai kotletai. Ir išmesti nereikėjo ir patiekalas naujas bei skanus. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų)
5 vienetai kotletai (be padažo)
300 gramų pievagrybių
1 vienetas morkų
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
1 vienetas aitriųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį, smulkinto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
Pabarstymui:
100 gramų sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves sutarkuoti, įmušti kiaušinį, berti druską bei pipirus ir išmaišyti.
2.
Į kepimo formą patepta aliejumi dėti bulvių sluoksnį.
3.
Morką sutarkuoti, svogūną, česnakus, pievagrybius supjaustyti nedideliais gabalėliais.
4.
Keptuvėje įkaitinti šlakelį aliejaus ir apkepinti smulkintą svogūną, česnakus, morką ir pievagrybius.
5.
Kotletus susmulkinti (aš sumaliau mėsmale) ir sumaišyti su kepintomis daržovėmis. Pagardiname druska bei pipirais, smulkintu aitriuoju pipiru. Pilame grietinėlę ir išmaišome. Šią masę dedame ant bulvių sluoksnio ir išlyginame.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, užberiame tarkuoto sūrio.
7.
Paliekame kelias minutes sutvirtėti ir pjaustome. Skanu su salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital