Šokoladinis tortas su kavos nata

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis tortas su kavos nata
Šokoladinis tortas su kavos nata
Šokoladinis tortas su kavos nata
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas, kvapnus, sodraus skonio tortas. Tikrai patiks šokolado ir kavos mėgėjams. Tortui kepti naudojau 24 centimetrų skersmens torto formą. Lengvai pagaminamas, kvapnus, sodraus skonio tortas. Tikrai patiks šokolado ir kavos mėgėjams. Tortui kepti naudojau 24 centimetrų skersmens torto formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių (L dydžio)
245 gramai miltų
200 gramų juodojo šokolado (kokybiško)
200 gramų cukraus pudros
150 gramų sviesto (ištirpinto)
7 gramai kepimo miltelių
šiek tiek romo esencijos
Kremui:
300 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia")
300 gramų šokoladinio kremo (naudojau "Nutella")
Sulaistymui:
šiek tiek kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinti vandens garų vonelėje.
2.
Kiaušinius išplakti su cukraus pudra iki purios masės, tada įpilti ištirpintą šokoladą ir sviestą, įlašinti romo esenciją ir atsargiai išmaišyti. Galiausiai suberti persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir dar kartą atsargiai išmaišyti.
3.
Torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi, šonus sutepti trupučiu aliejaus ir supilti tešlą. Kepti 170 - 180 laipsnių orkaitėje apie 35 - 45 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
4.
Iškepusį ir šiek tiek atvėsusį biskvitą išimti iš formos ir palikti iki galo atvėsti. Kai biskvitas atvės, supjaustyti į 3 dalis. Iškilusį biskvito viršų nupjauti ir elektriniu trintuvu sutrinti į trupinius, kuriais papuošti tortą.
5.
Kremui šokolado kremą ir kreminį sūrį gerai išplakti.
6.
Ant lėkštės ar padėklo dėti vieną torto padą, sulaistyti jį kava, pertepti kremu. Paskui dėti antrą padą, sulaistyti kava, sutepti kremu ir taip, kol sudėsite visus.
7.
Torto viršų ir šonus taip pat pertepti kremu, apibarstyti trupiniais ir padėti į šaldytuvą 5 - 6 valandoms. Geriausia palikti per naktį. Prieš patiekiant papuošti pagal savo fantaziją.
Patarimai:
Daugiau apie kreminį sūrį rasite šiame straipsnyje..
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital