Skumbrė marinuota juodoje arbatoje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Skumbrė marinuota juodoje arbatoje
Skumbrė marinuota juodoje arbatoje
Skumbrė marinuota juodoje arbatoje
Autorius apie receptą: Ši skumbrė išeina tikrai ypatinga ir neprasta. Mums žuvies mylėtojams tai buvo tikras atradimas. Žinau, kad taip skumbrę ruošiu dar ne kartą. Ir, tiesa, aš marinatą viriau iš 2 Ši skumbrė išeina tikrai ypatinga ir neprasta. Mums žuvies mylėtojams tai buvo tikras atradimas. Žinau, kad taip skumbrę ruošiu dar ne kartą. Ir, tiesa, aš marinatą viriau iš 2 normų ir juo užpyliau 4 skumbres. Užtruksite, gaminant, apie 20 min, bet reikės palaukti 3 paras, kol žuvis marinuosis. Recepto idėja rasta vienoje facebook maisto gaminimo grupėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai skumbrės
2 litrai vandens
2 saujos svogūnų lukštų
6 šaukštai druskos (be kaupo)
4 šaukštai juodosios arbatos (birios)
3 šaukštai cukraus (su kaupu)
8 vienetai juodųjų pipirų (grūdeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į puodą beriame svogūnų lukštus, juodąją arbatą, druską ir cukrų. Užpilame vandeniu ir užkaičiame virti. Paverdame 10 – 12 min. Nukošiame ir marinatą paliekame atvėsti.
2.
Skumbres išvalome, nupjauname galvą ir uodegą. Gerai išplauname.
3.
Skumbres užpilame šaltu marinatu ir dedame į šaldytuvą 3 paroms marinuotis. Kartas nuo karto skumbres pavartome, kad graži spalva būtų iš visų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital