Skrebutis su smidrais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Skrebutis su smidrais
Skrebutis su smidrais
Skrebutis su smidrais
Skrebutis su smidrais
Autorius apie receptą: Šio skrebučio idėją radau vienoje savo mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų knygų. Šiek tiek pakeičiau receptą, nes namuose neturėjau nei rikotos, nei ožkos sūrio. Šio skrebučio idėją radau vienoje savo mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų knygų. Šiek tiek pakeičiau receptą, nes namuose neturėjau nei rikotos, nei ožkos sūrio. Drąsiai naudojau savo mėgstamą varškę, kurią sumaišiau su grietine ir česnaku. Patikėkite sumuštinis išėjo puikus. Nes kur smidrai ir kiaušiniai, ten puikus ir maistingas patiekalas. Valgykime smidrus, kol dar jų pats sezonas pas mus. Recepto idėją radau Neringa Kalasauskaitė – Levandovska „Superfood Super maistas“ knygoje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai kiaušinių
2 riekelės duonos
4 vienetai smidrų
100 gramų varškės
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako
1 pundelis laiškinių česnakų
1 pundelis krapų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išverdame iki norimo kietumo. Nulupame, perpjauname per pusę.
2.
Smidrus nuplauname, nulaužiame sumedėjusią jų dalį.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame smidrus ir pakepiname kelias minutes. Pabarstome druska, pipirais ir apšlakstome citrinų sultimis. Toje pačioje keptuvėje paskrudiname duonos riekeles iš abiejų pusių.
4.
Susmulkiname česnako skiltelę, žalumynus.
5.
Į varškę sudedame grietinę, smulkintą česnako skiltelę, žiupsnį druskos. Masę gerai išmaišome.
6.
Ant duonos riekelių tepame varškės. Dėliojame iškeptus smidrus. Ant viršaus dedame perpjautus pusiau virtus kiaušinius. Pabarstome smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital