Skanučiai morengai be kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morengai be kiaušinių
Morengai be kiaušinių
Morengai be kiaušinių
Morengai be kiaušinių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 gramų cukraus
150 mililitrų skysčio nuo konservuotų avinžirnių (maždaug iš vienos skardinės)
55 gramai kokoso drožlių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Skystį nuo konservuotų avinžirnių perkošti per smulkų sietelį ir išplakti su cukrumi iki standžių putų, kol nebesijaus cukraus grūdelių.
2.
Baigiant plakti suberti vanilinį cukrų. Galiausiai įmaišyti kokoso drožles.
3.
Gautą masę sudėlioti ant kepimo popieriaus 1 kąsnio dydžio porcijomis.
4.
Džiovinti iki 100 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 val, kol lengvai nusiims nuo kepimo popieriaus.
5.
Baigus džiovinti palikti visiškai atvėsti ant kepimo popieriaus. Tuomet perkelti į hermetišką indą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Neringa
2019-03-16 15:35
O galbut naudoti balta (ne ruda) cukru ar cukraus pudra? Aciu! ATSAKYTI
Neringa
2019-03-15 16:04
Sveiki, keliskart kepiau jusu aprasytus morengus- gardu! taciau mase gaunasi skystoka ir morengu forma kaip blyneliu:) gal reiktu atsaldyti skysti pries plakant ar taikyti letesni/didesni greiti, o gal plakti platesniame inde? Gal galite patarti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital