Širdelių blynai su varške ir aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Širdelių blynai su varške ir aguonomis
Širdelių blynai su varške ir aguonomis
Širdelių blynai su varške ir aguonomis
Širdelių blynai su varške ir aguonomis
Autorius apie receptą: Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 6 blynus. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau 6 blynus. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų varškės
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai avižinių miltų
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę išsukame su cukrumi ir kiaušiniu.
2.
Ištirpiname sviestą ir supilame į varškės masę.
3.
Į varškes masę supilame pieną, suberiame aguonas ir miltus. Masę gerai išmaišome.
4.
Čirvinių blynų keptuvę gerai įkaitiname ir kepame blynus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital