Silkės užkandis su raugintais burokėliais ir varškės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silkės užkandis su raugintais burokėliais ir varškės kremu
Silkės užkandis su raugintais burokėliais ir varškės kremu
Silkės užkandis su raugintais burokėliais ir varškės kremu
Autorius apie receptą: Oi koks šiais metais man atradimas yra rauginti burokėliai. Visa šeima pamėgo virtą sriubą iš jų. Na ta natūrali rūgštelė užburianti. O aš šiandien pasiruošiau Oi koks šiais metais man atradimas yra rauginti burokėliai. Visa šeima pamėgo virtą sriubą iš jų. Na ta natūrali rūgštelė užburianti. O aš šiandien pasiruošiau puikiausią užkandį. Jeigu neturite raugintų burokėlių ar tokio nemėgstate, užkandžiui naudokite virtus, apšlakstę citrinos sultimis, balzamiko actu, arba marinuotus burokėlius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas silkių filė
6 griežinėliai raugintų burokėlių
1/4 vieneto rausvųjų svogūnų
2 šaukštai varškės
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis krienų
6 vienetai čiobrelių šakelių
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Silkę supjaustome kąsnio gabalėliais, svogūną pusžiedžiais.
2.
Varškę išsukame su grietine ir krienais. Įmaišome smulkintus krapus.
3.
Varškės masę tepame ant burokėlio griežinėlio. Ant viršaus dedame po gabalėlį silkės, svogūno ir čiobrelio šakelę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital