Saldžiarūgštė vištiena su ananasais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldžiarūgštė vištiena su ananasais
Saldžiarūgštė vištiena su ananasais
Saldžiarūgštė vištiena su ananasais
Saldžiarūgštė vištiena su ananasais
Autorius apie receptą: Šitaip saldžiarūgštę vištieną ruošiu jau daugelį metų. O šia idėja vištiena su ananasais pasidalino su manini mano draugė Rasa. Ačiū jai. Vištiena pavyksta išties Šitaip saldžiarūgštę vištieną ruošiu jau daugelį metų. O šia idėja vištiena su ananasais pasidalino su manini mano draugė Rasa. Ačiū jai. Vištiena pavyksta išties labai skani. Tai viena iš mylimiausių mano šeimos „ale kinietiškos“ vištienos versijų. Pamėginkit, gal patiks ir jums. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų vištienos filė
1 vienetas citrinų
4 šaukštai kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
200 gramų konservuotų ananasų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai pomidorų padažo (salžiarūgščio)
2 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome mažais gabaliukais, pagardiname citrinų sultimis, druska ir pipirais. Paliekame pasimarinuoti bent porai valandų.
2.
Kiekvieną marinuotos vištienos gabalėlį apvoliojame krakmole ir apkepame įkaitintame aliejuje. Apkepinti gabalėliai turi būti traškūs.
3.
Padažui svogūną susmulkinti kubeliais, morkas - šiaudeliais, česnaką sutrinti. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinti smulkintas daržoves, tuomet sudėti anansų gabaliukus, įspausti citrinos sulčių, sudėti pomidorų padažus. Paragauti, jei trūksta saldumo įpilti šiek tiek konservuotų anansų skysčio. Pakaitinti.
4.
Vištienos gabaliukus apipilame paruoštu padažu ir patiekiame su ryžiais ir sojos padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]ipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis