Rūkytos žuvies putėsiai

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Rūkytos žuvies putėsiai
Rūkytos žuvies putėsiai
Rūkytos žuvies putėsiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g karšto rūkymo žuvies (naudojau lašišą)
200 g grietinės (neriebios)
200 g grietinėlės (35 % riebumo)
250 g sluoksniuotos bemielės tešlos
3 želatinos lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, pipirais ir druska, jei jos dėsite. Želė lapelius užpilti šaltu vandeniu. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su grietine ir krapus. Pabaigoje įmaišyti išmirkytus želė lapelius (Juos tiesiog išimkite iš vandens ir nuvarvinkite).
Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių dėti žuvies putėsius. Putėsius galite tiesiog tepti ir ant , skrudintos baltos duonos. Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital