Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais
Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais
Raugintų kopūstų sriuba su šonkauliukais
Autorius apie receptą: Kai už lango oras darganotas, tai karštos, sočios ir šildančios sriubos lėkštė visai neprošal. Raugintų kopūstų sriuba vadinama žiemos sezono sriuba. Ar sutinkate su tokiu Kai už lango oras darganotas, tai karštos, sočios ir šildančios sriubos lėkštė visai neprošal. Raugintų kopūstų sriuba vadinama žiemos sezono sriuba. Ar sutinkate su tokiu pasakymu? Aš visiškai sutinku, nes vasarą raugintų kopūstų sriubos išsivirti bent jau man, nekyla nei minčių, nei noro. Taigi, mano virtuvėje kvepia gardžia raugintų kopūstų sriuba, kurios receptu noriu pasidalinti ir su jumis. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių (arba kitos mėsos)
0.5 kilogramo raugintų kopūstų
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesnių)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
pagal poreikį sviesto
pagal skonį lauro lapų
pagal skonį prieskonių (naudojau baravykinius)
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį prieskonių (naudojau naminius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti.
2.
Morkas sutarkuoti, svogūnus susmulkinti, sudėti į keptuvę ir apkepti iki kol suminkštės.
3.
Bulves supjaustyti kubeliais.
4.
Į puodą pilti vandens, sudėti mėsą ir užvirti. Tuomet vandenį nupilti, įpilti vandens ir vėl užvirti. Pavirti apie 15 - 20 minučių, sudėti bulves, morkas, svogūnus. Pavirti 10 minučių, sudėti raugintus kopūstus, pagardinti druska, lauro lapais, prieskoniais ir dar pavirti 30 - 35 minutes. Nukelti nuo kaitros.
5.
Sriubą labai tinka tiekti su smulkintais svogūnų laiškais ir paprikos prieskoniais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital