Džiovinti naminiai prieskoniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Džiovinti naminiai prieskoniai
Džiovinti naminiai prieskoniai
Džiovinti naminiai prieskoniai
Autorius apie receptą: Jais gardinu beveik visus savo patiekalus. Kai jų neturiu, jungiu džiovyklę ir gaminu. Beje, paprikos prieskonius galite pasigaminti bet kada, t.y. ir žiemą. Bet man patinka šiuos Jais gardinu beveik visus savo patiekalus. Kai jų neturiu, jungiu džiovyklę ir gaminu. Beje, paprikos prieskonius galite pasigaminti bet kada, t.y. ir žiemą. Bet man patinka šiuos prieskonius gaminti rudeniop, kada paprikas, morkas gali nusipirkti pas ūkininkus, šviežias ir ekologiškas. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vienetai morkų
2 vienetai paprikos
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Paprikas supjaustyti nedideliais gabaliukais, morkas sutarkuoti burokine tarka. Nuo krapų ir petražolių nupjauti kotelius.
2.
Ant džiovyklės patiesti kepimo popierių, į apatinę lentyną sudėti paprikas, į antrą lentyną sudėti morkas, o viršutinėje lentynoje paskirstyti petražoles ir krapus.
3.
Džiovinti 55 C laipsnių temperatūros džiovyklėje visą naktį.
4.
Išdžiovintas daržoves suberti į dubenį ir susmulkinti elektriniu smulkintuvu arba kavamale. Man patinka prieskoniai stambesni, bet galite malti ir smulkiau.
Patarimai:
Džiovinant reikia lentynėles sukeisti vietomis, kad daržovės tolygiai džiūtų.
Iš šio ingredientų kiekio paruošite 125 ml indelį prieskonių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital