Pyragėliai su mėsos ir cukinijos įdaru

AUTORIUS:
Lidija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Pyragėliai su mėsos ir cukinijos įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g sviesto kambario temperatūros
100 g grietinės
0,5 šaukštelio cukraus
0,5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g miltų
Įdarui:
200 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, vištiena ir t.t.)
200-300 g cukinijos
1 svogūnas
Krapai
Druskos, pipirų
Aliejaus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išmaišome su grietine, cukrumi, druska, kepimo milteliais ir miltais. Įpilame kelis šaukštus šalto vandens. Išminkome ir paliekame šaltai 20 minučių. Smulkiai sutarkuojame cukiniją ir svogūną. Sumaišome su faršu, krapais, druska ir pipirais. Tešlą iškočiojame. Supjaustome kvadratėliais.
Ant kiekvieno kvadratėlio dedame įdaro ir užlenkiame kraštus. Sudedame į kepimo skardą ir pašauname į 200 laipsnių orkaitę 15-20 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Lidija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital