Putlūs blyneliai "Storuliai" - dailūs ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Purūs stori blynai storuliai
Purūs stori blynai storuliai
Purūs stori blynai storuliai
Purūs stori blynai storuliai
Autorius apie receptą: Skanūs, nerealiai stori ir lengvai pagaminami. Labiausiai mane žavi šių blynų storumas ir kepimas beveik sausoje keptuvėje, nes man labai nepatinka riebūs blynai. Užmačiau Skanūs, nerealiai stori ir lengvai pagaminami. Labiausiai mane žavi šių blynų storumas ir kepimas beveik sausoje keptuvėje, nes man labai nepatinka riebūs blynai. Užmačiau šiuos gražuolius Širšių lizde, tik kepiau iš dvigubos normos ir su nedideliais pakeitimais. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės miltų
2 stiklinės rūgpienio
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai aliejaus (+kepimui)
3 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Viename dubenyje sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius ir druską. Kitame - kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, supilti rūgpienį, aliejų ir išmaišyti.
2.
Skystus ingredientus supilti į sausus ir lengvai išmaišyti, kad neliktų sausų miltų. Kai sausų miltų nebeliks, daugiau nebemaišyti. Tešla nebūna vientisa, ji gan tiršta, su gumuliukais, bet tokia ir turi būti. Palikti tešlą pastovėti 30 minučių.
3.
Įkaitinti keptuvę, patepti aliejumi ir šaukštu dėti masės blyneliams, tešlos daugiau nebemaišyti. Apversti blynelius, kai pradės rodytis skylutės.
Patarimai:
Ingredientams matuoti naudojau 250 mililitrų stiklinę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
ASgė
2020-12-02 17:21
Noriu skanių blynų, bet nemėgstu jokių sodų ar kepimo miltelių, kaip tada?
ATSAKYTI
judita
2020-02-03 12:44
Aš gaminu su kefyru, bet į tešlą dedu tirpinto sviesto tuomet kepimui jokio alijaus nereikia. ATSAKYTI
Ieva
2020-01-30 13:46
O galim daryt su kefyru??? ATSAKYTI
Dana
2020-01-30 13:52
Aš su kefyru darau, tikrai skanu irgi :) ATSAKYTI
Justina
2020-01-07 20:14
Puikus blynai !
Pagaliau atradau tobulus miltinius blynus .
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital