Puikiosios česnakinės krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Česnakinės krevetės
Česnakinės krevetės
Česnakinės krevetės
Česnakinės krevetės
Česnakinės krevetės
Česnakinės krevetės
Autorius apie receptą: Karštos krevetės svieste su prieskoniais...
Karštos krevetės svieste su prieskoniais...
Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų krevečių (nevirtų)
100 gramų sviesto (kepimui)
3 šaukštai aliejaus (kepimui)
3 skiltelės česnako (didelių)
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
1 žiupsnelis paprikos miltelių
1 žiupsnelis krapų (džiovintų arba šviežių)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 vienetas citrinų (apšlakstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krevetėms nuimti galvas.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įdėti pusę sviesto ir ant silpnos ugnies jį išlydyti. Sumesti smulkiai kapotus česnakus ir kitus prieskonius, viską pakepinti apie minutę ant silpnos ugnies.
3.
Sudėti paruoštas krevetes ir kepinti, kol įgaus rausvą spalvą. Baigiant kepti sumesti likusį sviestą. Kai tik krevetės taps rausvos, iškart jas perkelti į lėkštę ir supilti padažą iš keptuvės. Patiekiant krevetes apšlakstyti citrinos sultimis.
4.
Jei naudosite virtas krevetes, jas kepti itin trumpai, tik tol, kol sušils, ir jei naudosite žalias žoleles, jas suberti pačioj gaminimo pabaigoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital