Inde sumaišiau miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną, razinas, saulėgrąžas ir druską.
Kitame inde išplakiau kiaušinius su cukrumi iki tirštos masės, supyliau ištirpintą sviestą ir vanilinį cukrų.
Į indą su sausu mišiniu supyliau kiaušinių ir sviesto masę.
Įmaišiau tarkuotus obuolius.
Kepimo indą ištepiau sviestu ir pabarsčiau miltais.
Sukrėčiau pyrago tešlą.
Kepiau 165 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Iškepusį pyragą palikau atvėsti.
Patiektas su plakta grietinėle ar vaniliniais ledais - kiekvienos moters svajonė :)
SKANAUS!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)