Prancūziško batono sumuštinis su surimi ir ožkos sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Prancūziško batono sumuštinis su surimi ir ožkos sūriu
Prancūziško batono sumuštinis su surimi ir ožkos sūriu
Prancūziško batono sumuštinis su surimi ir ožkos sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto prancūziško batono
100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC)
70 gramų ožkos pieno sūrio
pagal skonį vyšninių pomidorų
pagal skonį gražgarsčių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną įpjauname išilgai (pilnai neperpjauname) ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
2.
Supjaustome surimi lazdeles, ožkos sūrį bei pomidoriukus.
3.
Į batono vidų išdėliojame visus naudojamus sumuštinio priedus, lengvai apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska ir pipirais.
4.
Pagamintą sumuštinį padaliname pusiau į du mažesnius sumuštinius.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital