1.
Pradedame nuo craquelin masės traškiam pyragėlių viršui pasigaminimo. Į maisto smulkintuvą sudedame sviestą ir rudąjį cukrų. Malame tol, kol nelieka cukraus kristalų. Tuomet suberiame miltus ir darkart permalame. Gautą tešlą dedame ant dviejų kepimo popieriaus lakštų arba silikoninių kilimėlių ir iškočiojame kuo ploniau – apie 1,5mm storio lakštą. Jį perkeliame į šaldymo kamerą, kol pasigaminsime plikytą tešlą.
2.
Gaminame plikytą tešlą pyragėliams. Į puodą supilame vandenį, pieną, suberiame cukrų ir druską, sudedame sviestą. Maišydami kaitiname, kol užverda. Tuomet vienu kartu suberiame miltus ir nuolat maišant kaitiname, kol tešla susimes į rutulį ir nebelis prie kraštų. Tai truks apie 1-2 minutes.
3.
Tuomet tešlą perdedame į dubenį. Imame elektrinį plaktuvą ir plakame ją 1-2 minutes, kol tešla šiek tiek atauš (bet turi likti šilta). Tuomet po vieną įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant tešlą. Labai svarbu - tikslus kiaušinių kiekis labai priklauso nuo jų dydžio ir miltų rūšies. Kartais tešlai pakanka ir 2.5 kiaušinių, o kartais reikia 3.5 ar net 4. Kiaušinių dėkite tiek, kad tešla taptų žvilgi, tačiau laikytų formą (daugiau patarimų apie plikytos tešlos ruošimą rasite
čia). Tešlą perkeliame į konditerinį maišelį su antgaliu.
4.
Standartinę skardą išklojame kepimo popieriumi. Ant jo, paliekant nemažus tarpus, išspaudžiame maždaug 6 centimetrų skersmens pyragėlius.
5.
Išimame craquelin masę iš šaldymo kameros. Išspaudžiame 6 centimetrų skersmens žiedus ir uždedame juos ant pyragėlių viršaus.
6.
Pyragėlius kepame iki 180 laispnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, tuomet sumažiname kaitrą iki 150 laipsnių ir kepame dar 10-15 minučių. Pyragėliams kepant JOKIU BŪDU neatidarinėjame orkaitės. Iškepusius pyragėlius visiškai atvėsiname ir tuomet perkeliame į lėkštę.
7.
Pasigaminame šokoladinį plikytą kremą. Šokoladą ištirpiname virš garų vonelės arba atsargiai mikrobangų krosnelėje. Kitame dubenyje gerai ištriname trynius drauge su cukrumi. Tuomet į trynius sudedame miltus, kukurūzų krakmolą ir dar kartą labai gerai išmaišome.
8.
Į prikaistuvį supilame pieną, įdedame druskos ir kaitiname, kol pamatysime pirmuosius burbuliukus. Tuomet nuolat maišant supilame pieną į trynių plakinį. Viską perpilame atgal į prikaistuvį, dedame ant ugnies ir vis maišant, kaitime, kol masė pradės tirštėti. Kai kremas pradeda burbuliuoti, paverdame jį dar apie 30-60 sekundžių.
9.
Kremą pertriname per sietelį ir sumaišome su tirpintu šokoladu. Uždengiame maistine plėvele (taip, kad ji lietųsi su kremu) ir dedame į šaldytuvą atvėsti ir sutvirtėti.
10.
Kai kremas atvėsta, elektriniu plaktuvu paplakame jį 3-4 minutes. Tuomet nuolat plakdami po gabaliuką sudedame kambario temperatūros sviestą.
11.
Galiausiai pasigaminame karamelinį maskarponės kremą. Gerai atšaldytą grietinėlę plakame, kol suputos. Tuomet suberiame grietinėlės standiklį ir išplakame beveik iki standumo. Kitame dubenyje išplakame maskarponę, karamelizuotą kondensuotą pieną, cukraus pudrą, praline ir žiupsnelį druskos. Per kelis kartus atsargiai įmaišome grietinėlę. Kremą dedame į šaldytuvą, kol jo prireiks.
12.
Surenkame pyragėlius. Visus kremus sudedame į konditerinius maišelius su pritvirtintais konditeriniais antgaliais. Atsargiai nupjauname patį pyragėlių viršų ir atidedame į šalį. Tris ketvirtadalius pyragėlio vidaus pripildome šokoladiniu kremu. Tuomet į kremo vidų įkišame konditerinį antgalį su praline kremu. Pripildome juo pyragėlio vidų iki viršaus. Tuomet gražiai, naudodami žvaigždutės formos antgalį, išspaudžiame karamelinį maskarponės kremą. Ant viršaus uždedame nupjautą pyragėlio viršų. Taip užpildome visus pyragėlius.
13.
Paruoštus pyragėlius, jeigu norisi, dar galime pabarstyti trupučiu kakavos ir papuošti šviežiomis arba džiovintomis uogomis.