Nuostabus braškinis tiramisu

AUTORIUS:
Raminta Valinčiūtė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Nuostabus braškinis tiramisu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
24 vienetai biskvitinių pirštelių
600 gramų braškių
500 gramų maskarponės sūrio
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų cukraus (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dalį braškių (šiek tiek daugiau negu pusę) sutrinti su cukrumi.
2.
Grietinėlę išplakti iki standumo ir atsargiai sumaišyti su maskarpone.
3.
Kiekvieną sausainį pamirkyti braškių tyrėje. Pusę sausainių išdėlioti ant stiklinės formos dugno, ant jų krėsti pusę braškių tyrės. Tada tepti sluoksnį maskarponės kremo, ant jo vėl dėlioti sausainius, tepti likusią braškių tyrę ir galiausiai - likusį kremą. Uždengti formos viršų maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 2-3 valandoms (arba per naktį), jog sustingtų.
4.
Prieš tiekdami papuoškite riekelėmis supjaustytomis likusiomis braškėmis.
AUTORIUS: Raminta Valinčiūtė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital