Pikantiški daržovių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos

AUTORIUS:
Deimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Pikantiški daržovių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos
Pikantiški daržovių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos
Pikantiški daržovių pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 morkos
200 g skaldytų žirnių
0,5 stiklinės grietinėlės
Aliejaus (truputį)
Juodi pipirai, kalendra, cukrus, druska, imbieras, cinamonas, džiovintas smulkintas bazilikas arba žalias, paprikos prieskoniai, kmynai, džiovintos arba žalios petražolės (pagal skonį)
1 kiaušinis (aptepimui)
500 g bemielės sluoksniuotos tešlos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
Sutarkuoti morkas, pakepinti aliejuje. Iškepusias morkas apipilti grietinėle, dar šiek tiek patroškinti.
Išvirti skaldytus žirnius. Jų ir morkų kiekį imti maždaug, kad būtų pusė tų ir pusė tų.
Sudėti likusius prieskonius ir žoleles ( visų įberti po žiupsnelį, galima ir daugiau pagal skonį, galima pasidaryti ir labai aštrų įdarą negailint imbiero bei pipirų). Tešlai:
Pirktinę tešlą atšildyti 15 min.
Susipjaustyti kvadratais (apie 10 cm). Pabarstyti skardą miltais. Į kvadratus įdėti po didelį šaukštą įdaro, kraštukus susukti viduryje užspaudžiant įdarą. Aptepti plaktu kiaušiniu. Kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20 minučių. SKANAUS!
AUTORIUS: Deimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital