Pats lengviausias pyragas su rabarbarais

AUTORIUS:
Raminta Valinčiūtė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Greitas rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Turbūt pats greičiausias ir paprasčiausias rabarbarų pyrago receptas. Matavimui naudojau 250 mililitrų stiklinę. Turbūt pats greičiausias ir paprasčiausias rabarbarų pyrago receptas. Matavimui naudojau 250 mililitrų stiklinę. Raminta Valinčiūtė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė rabarbarų
3/4 stiklinės rudojo cukraus
80 mililitrų aliejaus (neutralaus skonio)
100 gramų balto šokolado (pasmulkinto gabaliukais)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus ingredientus sumaišyti.
2.
Tešlą suversti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių. Ar jau iškepė patikrinkite įsmeigdami medinį pagaliuką į pyrago vidurį - jeigu pagaliukas švarus, neapsivėlęs tešla, vadinasi pyragas iškepė.
AUTORIUS: Raminta Valinčiūtė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital