Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
600 gramų | vištienos filė | |
1 vienetas | citrinų (nutarkuotos žievelės) | |
2 šaukštai | rapsų aliejaus | |
1.5 šaukštelio | grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria) | |
1.5 šaukštelio | druskos | |
Garnyrui: | ||
1 vienetas | kopūstų (naudojome smailiagūžį) | |
1 vienetas | citrinų | |
50 gramų | sviesto | |
1 šaukštelis | grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
Padažui: | ||
300 mililitrų | grietinėlės (tinka ir liesa, ir riebesnė) | |
2 šaukšteliai | peletrūno | |
1 šaukštelis | grūstų juodųjų pipirų (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštelis | druskos |