Naminiai karameliniai ledai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminiai karameliniai ledai
Naminiai karameliniai ledai
Naminiai karameliniai ledai
Autorius apie receptą: Patarimas prieš gaminant ledus – karamelizuotas pienas turėtų būti kambario temperatūros, tuomet jis greičiau ištirps sumaišius su grietinėle ir pienu. Aš visada perku Patarimas prieš gaminant ledus – karamelizuotas pienas turėtų būti kambario temperatūros, tuomet jis greičiau ištirps sumaišius su grietinėle ir pienu. Aš visada perku kiek minkštesnį karamelizuotą pieną, bet konsistencija, žinoma, priklauso nuo kiekvieno gamintojo. Šiaip ar taip ledams tiks bet koks karamelizuotas pienas, svarbu nebūtų labai kietas. Į ledus taip pat galite įmaišyti šokolado gabalėlių ar įvairių skonių pabarstukų. Kitaip tariant, galite patobulinti ledus kaip tik patinka. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
250 mililitrų pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į prikaistuvį supilame pieną ir grietinėlę. Kaitiname, kol užverda.
2.
Kol pienas kaista pasiruošiame ledinio vandens vonelę – į didelį indą įpilame šalto vandens su ledukais.
3.
Kai pienas užverda nukeliame nuo ugnies ir sumaišome su 300 g karamelizuoto pieno. Maišome tol, kol karamelė visiškai ištirpsta. Tada puodą dedame į ledinio vandens vonelę ir paliekame, kol ledų masė visiškai atvėsta. Ledų masę supilame į formą, kurioje šaldysite ledus, dedame į šaldiklį. 2-3 valandų laikotarpyje ledus pamaišome šakute kas pusvalandį, tam, kad ledai tolygiai sustengtų.
4.
Kai ledai sustingsta, likusią karamelę pakaitiname mikrobangų krosnelėje, kad suskystėtų ir užpilame ant ledų viršaus. Dedame į šaldiklį sustingti. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital