Naminė lėtai vytinta kiaulienos sprandinė

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Lėtai vytinta kiaulienos sprandinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos sprandinės
1 galva česnako
2 šaukštai druskos (nubrauktų)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų
šiek tiek spirito
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą įtrinti cukrumi, smulkintu česnaku ir pipirais ir palaikyti 6 valandas. Tada įtrinti druska ir palikti 4 paras šaltai, kiekvieną dieną pavartant.
2.
Po 4 parų nuplauti šaltu vandeniu, nusausinti, apšlakstyti spiritu, pabarstyti juodais maltais pipirais ir susukti į kepimo popierių. Suraišioti ir pakabinti vytintis virš viryklės.
3.
Ši sprandinė vytinta 3 mėnesius, po vytinimo svoris 1,08 kilogramo.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital