Moliūgų sriuba su paukštienos lazdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų sriuba su paukštienos lazdelėmis
Moliūgų sriuba su paukštienos lazdelėmis
Moliūgų sriuba su paukštienos lazdelėmis
Moliūgų sriuba su paukštienos lazdelėmis
Autorius apie receptą: Ir koks gi ruduo be moliūgų sriubos? Šį kartą su nauja skonio nata - tai karšto rūkyto antienos lazdelėmis. Pabudusi moliūgų sriuba suskamba visai kitomis natomis. Ir koks gi ruduo be moliūgų sriubos? Šį kartą su nauja skonio nata - tai karšto rūkyto antienos lazdelėmis. Pabudusi moliūgų sriuba suskamba visai kitomis natomis. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro daržovių sultinio
300 gramų moliūgų
200 mililitrų grietinėlės
2 vienetai bulvių
130 gramų antienos (karštai rūkytų lazdelių)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome. Morką ir moliūgą sutarkuojame.
2.
Sviestą ištirpiname ir jame pakepiname svogūną su morka. Daržovėms šiek tiek suminkštėjus sudedame moliūgą. Pakaitiname.
3.
Bulves supjaustome mažais kubeliais. Dedame į puodą, suverčiame apkepintas daržoves, pilame sultinį, beriame prieskonius.
4.
Paverdame apie 20 min. sriubą sutriname rankiniu trintuvu. Dedame griežinėliais pjaustytas antienos lazdeles, pilame grietinėlę. Paiktiname apie pora minučių. Ragaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital