Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 vienetai | moliūgų (mažų) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
100 gramų | kvietinių miltų | |
100 gramų | pieno | |
20 gramų | bulvių krakmolo | |
20 gramų | alyvuogių aliejaus | |
1 gramas | malto kardamono | |
1/10 gramo | šafrano (nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Įdarui: | ||
100 gramų | jautienos išpjovos (arba nugarinės) | |
20 gramų | rausvųjų svogūnų | |
20 gramų | grūdėtųjų garstyčių | |
20 gramų | alyvuogių aliejaus | |
5 gramai | žalumynų (pvz. petražolių, čiobrelių, peletrūno) | |
1 gramas | rausvųjų pipirų | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
50 gramų | svogūnų | |
50 gramų | garstyčių | |
10 gramų | česnako | |
5 gramai | petražolių | |
5 gramai | peletrūno | |
5 gramai | čiobrelių | |
2 gramai | rozmarino | |
pagal skonį | druskos |